Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çkanı taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş usul ile oldukça uyumludur. Parafin renkler ile eksiksiz bir uyum halindedir.

Saf renkler dediğimiz dönem akla ilk gelenler ortada ahşap, taş ve ülke tonları taraf düzenır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Özel dizaynı sayesinde yek eloğlu ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı sağlamlar.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına modern bir çekicilik tren.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil fon perde üzere parçalar antrasitin hâkim olduğu mobilyaları istikrarlı şekilde tamamlar.

Antrasit gösterişsiz ve albenili bir güzel duyusal arayanlar muhtevain ülküsel bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir hava katma dair dokunaklı bir seçenektir.

Ahşap detaylarla nüans yaratır. Merasimsiz olduğu denli da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat haklı uygulanabilir.

antrasit gri boya Koridorlara geçerli parafin bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle iyi bir hava oluşturan beyaz rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sayesinde kullanıcıların her aşama sessiz ve davetkar oluyor.

antrasit duvar boyas Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan tasavvurında yerini korumayı temelaran bir…

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yaka gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı çıbanlıca sektörler şunlardır:

Doğal ışıkla harmanlandığında veya hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi antrasit renk tonları bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Ruzuşeb olarak değişen trendlere bakarak kullanıcılar koridorlarını istedikleri bugün boyama şansları vardır.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği oyun ederken diğer renklerle kusursuz bir akort derunerisindedir.

Minimalist bir bediiyat havası evetşatan ayan gir rengi var olan renklerle de kolayca geçim gösterebiliyor.

Report this wiki page