2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Neutren renklerle antrasit uyumu yalın ve yanıltıcı bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm şimendifer.

Bohem Vadi Nedir? Ev dekorasyonlarında yaratıcılık ve içi geniş bir âlem yaratmayı herkes ister. İnsanlar beyit dekorasyonlarına ekseriya tarzlarına…

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı hafif etmek ve müziçlıktan uzaklaşmak sinein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler bağırsakin sizlere adidaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye onat renkler bâtınin antrasit renk tonları mevki alsa da bu renk ile birokkalı rengin eş bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara şahane bir temel sağlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına mutabakat esenlayarak mekanlara şıklık tren.

Beğendiğiniz ve satın vira etmek istediğiniz mutfaklarımız derunin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk evetğu midein pek çok insan aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Boş gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok elan çatal yürekli, siyahtan daha azca acıklı ve kapalı ve özge nötr renklerden daha çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda berenarı pop olmayı mirardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Printda elde edilmek istenildiği gün RGB renkleri bedel değerler ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk olan antrasit diğer tüm griler tonlarından farklıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha palas aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden sarih duvar rengi boyasıdır. öbür möble ve sprey boya eşyaların rengi ile basitçe geçim katkısızlar. goldfix Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi umumiyetle yoğun gri yahut siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta mükemmel bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de sair dekorasyon unsurlarıyla kıyak bir harmoni bâtınerisindedir.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir gökyüzü yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile entegrasyon katkısızlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla biriyi farklı tarzda dekorasyona düzen katkısızlaması nedeniyle sık sık yeğleme edilir.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, goldfix odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir dünya yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabilinden renklere iye eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek kucakin ise gri duvar boyası muhik bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page