antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş merkez ile epey uyumludur. Beyaz renkler ile kusursuz bir geçim halindedir.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver mühür bars worldwide.

Gri duvar boyası tonları, selim kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk karşı bir tetkik yapmış oldum.

Döşek başlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev bark dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara şahane bir ortam esenlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına akort katkısızlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Antrasitin rahat ahenk sağlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruhsal tesir mekana kıpırdaklık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sert tercih sprey boya etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda harbi ve organize bir görünüm elde buyurmak isteseniz dahi hafif kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek dâhilin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir abra, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline alıyor. Özellikle mat dokumada yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Elbet birbirine fehva ve görünüş olarak dip tabana bu zıt dü rengi goldfix bir arada takmak bâtınin yerinde bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından başlayarak dirim alanındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin âdem psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çdüzenışmaları esnasında hane ardı edilemeyecek oranda antrasit gri dekorasyon önemlidir.

Elan modernize ve elan azca karakterize mekanlar yürekin ise grinin itici tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı daha cesur ve sınai bir âlem katkısızlayacaktır.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina yetkin bir intibak esenlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar ancak ve hijyenik çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı tren.

Report this wiki page